7 Sebab Kenapa Anda Perlu Belajar Forex Teknik Snr Advance

Diluar sana terdapat ramai pengajar2 yang mengajar Trading forex atau teknik forex sama ada dalam negara mahupun diluar negara. semuanya mengajar teknik-teknik yang bagus. tinggal je anda memilih yang manakah yang terbaik untuk anda belajar forex.

Di malaysia sendiri, walaupun ramai pengajar forex, mereka sendiri belum tentu mampu konsisten dalam trading sendiri. pendek kata tidak mampu perform secara live di khayalak public mahupun di depan murid sendiri secara online mahupun offline. sebenarnya perkara ini bukanlah suatu isu besar, asalkan ilmu yang disampaikan ialah ilmu forex yang betul.

Sebab Kenapa Anda Perlu Belajar Forex Teknik Snr Advance

Saya tidak pasti sama ada anda pernah dengar atau tidak mengenai Teknik Snr Advance. Teknik Forex ini menumpukan kepada Support dan Resistance secara advance dan detail. mula diperkenalkan pada tahun 2015. Berikut ialah sebab-sebab kenapa anda perlu belajar teknik forex ini.

1). Teknik Forex Snr Advance Telah Proven Berkesan dalam trading

Rata2 mereka yang pernah belajar teknik forex ini memberikan pandangan yg sangat2 positif. admin teknik snr advance dan ahlinya selamber je live trade didalam group secret, di page facebook dan di wall beliau sendiri. apa yang menarik ialah signal entry yang dikenali dengan the best shoot. signal tersebut tidak pernah loss sepanjang beliau up signal setup sejak tahun 2015.

Antara screen shoot live trade dlm group secret oleh admin Teknik Snr Advance


live trade dengan setup paling power dalam Teknik Snr Advance, iaitu The best Shoot


ss dari group secret teknik snr advance


result live trade dari signal yg diberikan sebelumnya


signal straight to the point


hasil signal dengan teknik snr advance


Signal Setup The Best Shoot


lagi signal the best shoot


Dan banyak lagi gambar live trade dari admin dan student teknik ini di group secret tersebut.

Selain live trade entry, admin Teknik Snr Advance juga pernah berkongsi investor passwordnya selama 3 bulan dalam group tersebut dimana profit yang dicapai setiap bulan ialah 68%, 12% dan 32%

Investor password yang pernah dikongsi oleh admin untuk student pantau selama 3 bulan

Selain itu, seorang senior Teknik Snr Advance juga selalu live trade di beberapa group forex di fb. Dalam Group Belajar Forex Malaysia sempat di screen shoot live trade beliau di group tersebut.

print screen live trade senior TSA dalam Group Belajar Forex Malaysia
print screen live trade senior TSA dalam Group Belajar Forex Malaysia
print screen live trade senior TSA dalam Group Belajar Forex Malaysia

atau pun, korang boleh join group klik Group Belajar Forex Malaysia dan lihat di pink post dalam group tersebut kalau nak lihat link asal live trade senior Teknik Snr Advance ini.

Walaupun Teknik Snr Advance bukan provider signal, tapi diorg ni selamber je live trade dengan teknik ini.

Satu hari nanti mungkin korang juga mampu live trade begini jika korang juga belajar teknik forex ini.

payah nak jumpa macam ni, sharing investor password, signal siap dengan stoploss. jika anda mahu lain2 proven, anda boleh ke websitenya atau klik snradvance.com kemudian di bahagian menu, pilih Real Testimoni.

penafian: Teknik Snr Advance bukan signal provider. tetapi memberi tunjuk ajar cara menjana income secara konsisten dengan teknik ini.

2). Sharp Entry dengan Setup The Best Shoot dalam Teknik Snr Advance

Bagi saya, setup ini yang paling power dalam Teknik Snr Advance. setup ini mempunyai ketepatan entry sehingga sehingga > dari 99% dan telah dibuktikan oleh beliau sendiri melalui signal live trade dlm group secret, di wall fb, dan di page fb dimana setup tersebut tidak pernah loss sehingga hari ini. dibawah ini ada ss yang sy sempat rakamkan signal yg diberi dlm secret group tersebut.

konfiden betul adminnya beri signal siap dengan stop loss pada setup The Best Shoot
The Best Shoot dalam Teknik Snr Advance ilmu yang mahal
Ilmu yang hebat
power dan sangat informative. sepatutnya berharga ribuan ringgit
Highly recommanded
perinci dan detail

Dan banyak lagi pujian yang diterima oleh Teknik Snr Advance ini. mempunyai ratusan testimoni boleh patah tangan ni kalau nak up semua. korang kalau nak baca lagi pujian pada teknik ini, pegi ke webnya atau klik snradvance.com kemudian pilih menu pilih real testimoni.

korang juga mungkin boleh tanya ahli2 lama mereka yg pernah belajar teknik ini sama ada betul atau tidak mengenai setup the best shoot ini.

Setup The Best Shoot ini menjadi antara sebab kenapa anda perlu belajar forex Teknik Snr Advance kerana ia merupakan setup jitu yang kukuh. selain win % nya yang sangat tinggi, Risk Rewad setup ini juga sangat cemerlang iaitu RR 1:2 – 1:10.

Dalam trading forex, mmg menjadi kewajipan trader memiliki satu senjata yang hebat. The Best Shoot dianggap satu senjata entry yang paling power manakala setup2 lain menjadi senjata yang biasa. dan jangan terkejut ada ahli teknik ini hanya fokus kepada setup ini sahaja dalam trading. kalau mana2 trader yg jenis suka henjut lot besar, mmg disarankan supaya hanya fokus pada setup Tsa The Best Shoot sahaja.

3) Akaun Forex Zero Loss (Risk Free)

Juga dipanggil sebaga akaun gelap dalam Tsa yang menjadi salah satu pengetahuan yang mahal dalam Teknik Snr Advance yang tidak mungkin dikongsi oleh mana-mana pengajar forex lebih2 lagi pengajar tersebut ib broker. skill ini mampu memaksimumkan profit dan juga meminimumkan akaun trading anda. Apa yang menarik mengenai Bab Akaun Forex Zero Loss dalam Teknik Snr Advance ini ialah

  • Jika korang entry tetapi entry tu kene Take profit atau win, Akaun Gelap korang akan profit
  • Jika korang entry tetapi entry itu kena break even, akaun gelap korang masih tetap peroleh profit
  • Dan jika entry korang loss sekali pun, akaun gelap korang tetap dapat profit, bah kan
  • Jika akaun korang mc sekali pun, akau gelap korang tetap peroleh untung!!
Akau Forex Zero Loss aka akaun gelap

ini bukan skim cepat kaya, ini bukan broker yg bagi fix dividen bulanan, ini adalah skill dalam trading yang tidak akan didedahkan oleh mana2 pengajar forex. akan tetapi Teknik Snr Advance mendedahkan segalanya untuk membantu trader menjana income dengan forex secara maksimum.

4) Mampu Membaiki Sistem Trading yang Sedia Ada

Ramai dari kalangan mereka yang belajar Teknik Snr Advance mengakui ia mampu membaiki teknik yang sedia ada. Ada kes seorang setudent yang belajar teknik **** (maaf tidak boleh dinyatakan, sebuah teknik yang menggunakan indikator) dimana teknik tersebut terbahagi kepada Basic dan Advance. beliau hanya belajar basic sahaja dengan yuran Rm300. dan setelah beliau belajar Teknik Snr Advance ini, beliau mampu explore teknik basic yang dia belajar combine dengan Tsa, beliau mampu memahami teknik **** level advance tanpa membayar sebarang yuran lagi untuk belajar teknik tersebut yang adavance.

temu bual student Teknik Snr Advance dengan adminnya yang kami dpt di Real Testimoni teknik tersebut

Ini kerana, Tsa tidak lari dari konsep asas teknikal analisis, tetapi ia digunakan secara advance dan terperinci hanya menggunakan support dan resistant semata-mata yang mampu membaiki sistem @ teknik trading yang sedia ada.

Anda mungkin pernah dengar ayat, belajarlah apa2 teknik sekali pun, support dan resistance tidak boleh ditinggalkan. why not anda terus belajar yang advance, lebih detail, lebih jelas dan lebih nyata.

5) Jimat Masa Korang Belajar Selama 5 Tahun

Teknik Snr Advance dilahirkan hasil dari kesan menggunakan basic support dan resistant yang terlalu lama iaitu hampir lebih 5 tahun secara tetap tanpa bertukar sebarang teknik atau menjadi butterfly trader. hasil dari konsisten menggunakan Snr, maka wujudlah kefahaman Teknik Snr Advance. Jika anda belajar forex teknik ini, maka anda sebenarnya sudah jimat masa dan wang selama 5 tahun hasil belajar dari pengalaman orang lain.

6) Harga yang Terbaik dan Termurah dipasaran

Harga yang tidak masuk akal berbanding teknik lain. pengetahuan dalam trading yang mampu buat anda konsisten profit dalam forex yang cukup mahal hanya dilepaskan dengan harga yang tersangat murah dipasaran. Trader sejati yang ingin membantu orang ramai diluar sana. semasa posting ini ditulis, harga untuk belajar Teknik Snr Advance ialah RM80 je. Korang boleh klik sini kalau nak tahu lebih lanjut.

Sebenarnya banyak lagi perkara menarik yang ditawarkan oleh Tsa. korang boleh usha sendiri info Teknik Snr Advance dengan klik disini. banyak perkara yang benar2 membuka mata trader diluar sana dengan belajar teknik ini.

Dulu masa keluar dulu, teknik ni harga dia RM50 je nak bantu trader diluar sana, oleh kerana pertambahan ahli yang sangat pesat dan cepat seramai lebih dari 1200 orang ahli, harga telah naik kerana beban support menjadi lebih. ada baiknya korang usha cepat2 sementara harga masih lagi mampu milik.

7). Support Dari Admin yang Sangat Mantap

Mempunyai group support dan telah diakui ramai dari mereka yang telah belajar teknik ini bahawa tsa mempunyai support yang mantap. support dari mereka sangat mantap dalam menangani masalah2 yang dihadapu oleh studentnya tanpa mengenakan sebarang cas tambahan. Walaupun studentnya ramai.

Komen Peribadi Mengenai Teknik Snr Advance

Ilmu yang terkandung dalam Teknik Tsa ini semuanya mahal dan tidak akan anda jumpa di google. Student senior Teknik Snr Advance selamber je live trade dalam group-group forex. Dan yang paling2 mahal dan berharga pada saya ialah setup The Best Shoot dimana entry setup tersebut tidak pernah ada loss sepanjang adminnya up signal setup The Best Shoot. bagi saya ia merupakan satu senjata rahsia yang power yang mesti dimiliki oleh trader forex mahupun saham stock. Bagi saya, korang yang selaku trader forex mahupun saham, korang wajib belajar teknik forex ini.

Orait sekian dulu review dari kami, Kalau nak tahu lebih lanjut atau belajar forex Teknik Snr advance ini, korang boleh layari websitenya atau klik snradvance.com

Next, kami buat review mengenai belajar forex teknik forex lain pula yang proven serta buktinya.

Nak tahu lebih lanjut mengenai Teknik Snr Advance, klik sini

700 total views, 2 views today

(Visited 168 times, 1 visits today)

Leave a Comment

error: Content is protected !!